Ingrediente:
- 1 tavita aripioare
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
- boia dulce
- susan
- verdeata asortata, dupa gustul vostru
Mod de preparare:
Aripioarele se spala si se absorb de apa cu servetele, apoi se pun intr-un castron. Se amesteca intr-o farfurie 2-3 linguri de ulei cu boia dulce, sare, piper si orice alte condimente va plac.
Acesta compozitie se toarna peste aripioare si se amesteca bine. Masam cu mana fiecare aripioara ca sa fie bine acoperita.
Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Se aseaza aripioarele intr-un vas și se acopera cu folie de aluminiu.
Se dau la cuptor 35-40 min. Apoi treceti cuptorul pe grill si mai lasati 5 minute.
Eu le-am servit piure. Se pot servi cu mujdei de usturoi sau cu o salata asortata.
Spor la treaba, gospodinelor si pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu