Ingrediente:
- 6 cartofi mari
- 1 ceapă
- 4 roșii mici
- ulei
- 20 g pastă de tomate
- 10 castraveți în oțet
- sare
- smântână
Mod de preparare:
Se curăță cartofii și se taie în patru părți sau în mai multe în cazul nostru... Luați un ajutor de nădejde!
Ceapa se toacă mărunt și se călește în uleiul încins.
Se adaugă cartofii, apă cât să acopere, apoi după cateva minute roșiile tăiate în patru și pasta de tomate.
Se acoperă și se lasa să fiarbă la foc mic.
Când cartofii au fiert, se adaugă sare după gust, castraveții și se ia de pe foc.
După preferință se poate adăuga verdeață și smântână.
2 comentarii:
Mi-ai dat idei. Merge si cu carne, nu?
Ma gandesc ca daa... noi incercam sa ne lasam de carne, mancam cat mai putina :) Dupa ce faci, astept comentariu ;)
Trimiteți un comentariu