joi, 31 mai 2012

2 iunie - Ziua mondială a evanghelizării


Ziua Mondială de Evanghelizare
O zi - 02 Iunie 2012
O lume - 200 Natiuni
Un mesaj - ISUS CRISTOS


 Ce s-ar fi întâmplat în cazul în care vestea bună a lui Isus Hristos ar fi fost propovăduită în toată lumea într-o zi? Împreună putem schimba lumea!

Draga Prieten,

Dorim să împărtăşim cu dumneavoastrastra viziunea Zilei de evanghelizare mondiale (ZEM). În această zi, milioane de creştini vor proclama Evanghelia pe întreg pământul. Vă îndemnăm să mobilizati biserica voastra pentru a ajunge la oameni pentru Isus, în special în această zi. Puteţi folosi stilul propriu de evanghelizare, şi sa organizati totul cum considerati voi ca este mai bine.

Viziune:
Viziunea Zilei Mondiale de evanghelizare este de a mobiliza creştinii din peste 200 de ţări din întreaga lume pentru a aduce Evanghelia la orice persoană, în aceeaşi zi!

Aceasta este recolta ta!
Importanta nu este o anumita viziune, importanti sunt persoanele şi bisericile. Totul constă în faptul ca creştinii sa se ridice şi să ajungă la oameni ducand Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos!

Este simplu!
 Oricine poate fi parte a zilei. Nu aveţi nevoie de bani, tot ce ai nevoie este dorinta de a merge. Şi oricine o poate face in felul sau: in spital, în închisoare sau pe stradă – in aceasta zi, Ziua Mondială de evanghelizare se poate răspândi Evanghelia. Puteţi chiar invita oamenii în casa voastra la cina şi spuneti-le despre Isus.

Ai nevoie doar sa începi!

Aceasta zi ar putea fi începutul activităţii misionare pentru mulţi oameni. O zi poate deveni un val de evanghelizare în jurul lumii şi puteţi fi parte a acestui val!

Referinte
Pentru mai multe informaţii despre Ziua Mondiala de evanghelizare, puteti vizita site-ul nostru http:/​globaloutreachday.com, Facebook şi YouTube.


Cu stimă în Hristos,

Werner Nahtigal
 fondator al Zilei Mondiale de evanghelizare.


www.god2012.com

Niciun comentariu: