luni, 4 martie 2013

Macaroane cu brânză la cuptor


Ingrediente:
  • 400 g macaroane 
  • 200 g branza telemea
  • 200 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 6-8 linguri smantana sau iaurt
  • 1 lingura mare unt
Mod de preparare:

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe pachet. Se lasa la scurs intr-o strecuratoare.


Se unge o tava sau un vas de Jena cu unt sau ulei. Apoi se mixează bine brânza cu ouale intregi, iar telemeaua se razuieste.  


Compozitia astfel obtinuta se amesteca cu pastele.


Se pune totul in vas, se toarna smantana sau iaurtul, se amesteca usor, si se pune la cuptor timp de aprox. 20 de minute, la foc potrivit.



Iata varianta mancata de mine acum seara... :)))) Cu zahar si cu pesmet, ca in copilarie...


Pofta buna!

PS Aceasta reteta pentru familia noastra de 5 persoane, ne ajunge 2 zile. :)

Niciun comentariu: