sâmbătă, 23 martie 2013

ColonHelp - homemade



Toate ne dorim sa fim frumoase, nu??? Si pentru aceasta facem multe lucruri: de la tratamentele faciale pana la extremele solutii prin apelarea la chirurgia estetica. Insa putine realizam ca, un organism curat, lipsit de toxine si reziduuri, inseamna un ten curat si stralucitor.

Felul in care traim si mancam ne influenteaza tenul nostru. O alimentatie bogata in grasimi si in chimicale, o noapte petrecuta intr-o incapere in care se fumeaza intens, neglijenta in indepartarea machiajului sunt factori care ne afecteaza tenul.

In astfel de situatii, ne este de mare ajutor urmarea unei cure de detoxifiere, prin care sunt eliminate toxinele acumulate in corp.

Colonul este supranumit si „groapa de gunoi a organismului”, deoarece aici se acumuleaza toate reziduurile si toxinele de care corpul nostru incearca sa scape. 70% din imunitatea organismului se datoreaza colonului. Acesta este motivul pentru care un colon sanatos inseamna si un organism sanatos. Atunci cand colonul este plin de deseuri, corpul nostru incearca sa elimine toxinele prin piele. Astfel, o parte dintre toxine ajung sa fie depozitate la nivelul porilor si al tesuturilor, dand nastere unui ten incarcat si inflamat.  

Aspectul tenului este un barometru care ne avertizeaza ca ceva nu este in regula. Problemele tenului apar atunci cand nu avem o dieta sanatoasa, cand suntem stresati sau cand avem probleme in a elimina toxinele din corp.

Detoxifierea organismului cu ajutorul suplimentelor din plante, fara adaos de aditivi sau conservanti, curata in profunzime si epiderma.

Cei care au apelat la produsele de curatire intestinala au observat, in urma unui program complet de detoxifiere, si o scadere a numarului kilogramelor in plus. Pe langa scaderea in greutate, cura de detoxifiere ajuta la consolidarea starii de sanatate.

Semintele de in, taratele de psyllium, chimenul, patrunjelul, coriandrul, oregano si argila din compozitia ColonHelp lucreaza impreuna pentru eliminarea toxinelor din corp, eliminand constipatia si balonarea. ColonHelp este un curatitor intestinal si detoxifiant, pe baza de fibre si plante detoxifiante, fara conservanti sau aditivi alimentari pentru culoare sau aroma.

In curele de slabire, ColonHelp actioneaza prin reglarea tranzitului si accelerarea metabolismului. Pentru a se obtine efectul de scadere in greutate, amestecul de ColonHelp si iaurt/apa trebuie luat cu aproximativ o jumatate de ora inainte de masa. Fibrele vor reduce pofta de mancare si va vor ajuta sa slabiti.

Dar sa va scriu reteta.

Ingrediente:
  • Seminte de in – 500 gr.
  • Tarite pyllium – 300 gr.
  • Chimen – 70 gr.
  • Argila- 20 gr.
  • Patrunjel frunze uscate – 20 gr.
  • Oregano boabe – 20 gr.
  • Coriandru boabe – 20 gr.
Mod de preparare:

Se risneste/mixeaza totul si se amesteca.
Se consuma 1-3 ligurite dimineata pe stomacul gol, cu 200 gr. iaurt, sana sau suc de fructe, timp de 3 luni pentru cura de detoxifiere.

O ora dupa nu se consuma nimic. Se consuma 1,5 l apa pe parcursul unei zile.
Scade colesterolul, glicemia, alunga oboseala si stresul, stimuleaza imunitatea, trateaza hemoroizii, previne alergiile si eczemele, ajuta ficatul obosit, reduce aciditatea gastrica, previne cancerul de colon.

Pentru slabit, se consuma si seara, deci se inlocuieste masa de dimineata si seara cu Colon help.

Sa va fie de folos și... succes la detoxifiere!

2 comentarii:

Oana D. spunea...

Oricand e de preferat un remediu in care stii ce pui decat ceva cumparat! Foarte buna idee ai avut sa scrii reteta asta, multumim!

Acum pagina Cuprins a blogului meu este in ordine alfabetica.
reteta pe care o cautai e aici:
http://retete-vechi-si-noi.blogspot.com/2011/07/tocanita-de-cartofi-cu-ciuperci.html

Seara frumoasa!

Lenjerii-Romanesti spunea...

Mare atentie la colonhelp din comert..., curata intestinul insa cu timpul il subtiaza foarte mult risacand sa se rupa. Mai bine apelati la cure de detoxifiere si la bai de sezut.