marți, 6 martie 2012

Tratament cosmetic homemade

     Vine un eveniment special sau o sarbatoare si nu poti merge la cosmetica pentru a face un tratament cosmetic??? Nu fii dezamagita, poti sa te descurci bine si singura acasa. Iata ce fac eu... Urmeaza acesti pasi simpli si vei avea pielea hidratata si fina, iar tu te vei simti muuuult mai bine, succes!!!

     1. Curata fata cu un demachiant.
     2. Pregateste o infuzie de musetel, si anume pune apa la fiert, iar cand vezi ca da in clocot, ia vasul de pe foc si cu atentie aseaza-te cu fata deasupra lui, astfel incat aburii sa ajunga pe fata ta, fara sa te arda. Acopera-ti capul cu un prosop mare, ca aburii sa ramana cat mai mult in contact cu fata ta. Stai asa 10-15 minute, pana cand simti ca aburii se transforma in picaturi care cad de pe fata ta.

Pasul 2. Inhalatie cu ceai de musetel
     3. Ia un tifon steril si incearca sa scoti punctele negre, fara a traumatiza tenul. Atentie!!! Nu folositi unghiile niciodata, doar cu degetele!!! Altfel risti in loc de o piele frumoasa si fina sa ai o piele cu pete rosii. Daca crezi ca aceasta procedura este prea complicata, sau nu este necesar sa o aplici, atunci alege varianta mai usoara, si anume: freaca pielea cu fulgi de ovaz inmuiati in lapte pentru a se deschide porii.

Pasul 3. Atentie! Folositi material steril!

     4. Pregateste o masca din 2 linguri de miere si 1 lingurita de lapte. Se aplica usor pe fata si pe gat si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Este bine in acest timp sa stai relaxata, fara a misca fata
deloc. Clatiti bine cu apa calduta si lasati ca tratamentul sa-si faca efectul, fara a aplica nici un fel de produs cosmetic in urmatoarele ore.


"Frumusetea personala este mult mai mare decat orice recomandare"Aristotel

                       oana p.

Niciun comentariu: